Veled együtt sokat elértünk már. Add hozzá idén is 1%-odat!

Veled együtt sokat elértünk tavaly: UH-t vettünk, Bundás és társai meggyógyultak, megtartottuk az V. Örökbefogadott Állatok Napját, csak hogy a leglényegesebbeket soroljuk. Veled együtt idén is sokat tehetünk az Illatos úti gyepmesteri telep gazdátlan állataiért és a felelős állattartásért. Ajánld fel 1%-od, és segíts a felajánlások gyűjtésében!

Tavaly elromlott a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatánál az UH. A te segítségeddel vettünk egyet. Adományoztunk egy hematológiai laborautomatát is a telepnek, amellyel a hematológiai vizsgálatokat már helyben el tudják végezni, ezen kívül egy magasnyomású mosót a kennelek takarításához, fertőtlenítéséhez.

Sok-sok állat talált gazdára az Illatos úti gyepmesteri telepről, és hiszünk benne, hogy mindez a te és a DOKTA közös erőfeszítéseinek is köszönhető.

Folytattuk a szolgálat által teremtett hagyományt, és megtartottuk, immár saját szervezésben az V. Örökbefogadott Állatok Napját, amelyen — veled együtt — közel ezren vettek részt, és reméljük, sokkal többen lettek egy kicsit felelősebb állattartók.

A te adományoddal megvehettük Bundás és társai számára a gyógyszert, amely a gyógyulást jelentette számukra a szívférgességből.

Idén is adj hozzá a munkánkhoz 1%-ot, hogy még többet érjünk el! Rendelkezz adód 1%-áról a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány javára: töltsd le az adószámunkkal ellátott nyilatkozatot innen, írd rá adataidat, és legkésőbb május 22-éig juttasd el a NAV-hoz postán, személyesen vagy elektronikusan (ügyfélkapudon keresztül)!

Adószámunk: 18514120-1-43

És ha még mindig úgy érzed, hogy segítenél valahogy, ne habozz, nyomtass vagy fénymásolj, és oszd szét a kitöltött rendelkező nyilatkozatunkat minél több embernek!

Idén a bevallás-tervezeteket alapesetben már a NAV készíti. Ez azt is jelenti, hogy – mivel az adózónak a bevallással nincs, vagy csak minimális feladata van – jóval kevesebben rendelkeznek adójuk 1 százalékáról, mint korábban, pedig ez a bevételi forrás fontos a civil szervezeteknek, nekünk is. Az szja 1 százalékainak felajánlása az eddigiekhez képest az adózók tudatosabb magatartásától függ.

Tehát tölts le, juttasd el, ossz szét még többet! Mi folytatjuk. És te?