Pénzbeli adományozás

Az állatok és a munkánk iránt elkötelezett szervezetek támogatását bármikor és bármilyen mértékben szívesen fogadjuk. Annyi mindenre van szükségünk, hogy a legegyszerűbb támogatási forma a cégek számára talán a pénzbeli adományozás.

Az egyszeri, alkalmankénti vagy rendszeres pénzbeli támogatásokat az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

10918001-00000056-76020002 (Unicredit Bank)

Amire gyűjtünk:

A pénzbeli adományokat az Illatos úti telepen lévő állatok ellátásának, gondozásának, gyógykezelésének támogatására, ivartalanítására vagy örökbeadásának elősegítésére fordítjuk az Állategészségügyi Szolgálat kérésének megfelelően. Ez jelenthet eszközvásárlást, orvosi beavatkozások költségeinek, örökbeadó napok szervezési költségeinek fedezését.

Költünk továbbá a felelős állattartásra nevelést, az örökbefogadás ösztönzését célzó rendezvényekre, akciókra, ismeretterjesztő anyagokra, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy hosszú távon csökkenjen a gyepmesteri telepekre, menhelyekre kerülő állatok száma.

Amire nem gyűjtünk:

Nem gyűjtünk pénzt viszont fenntartási költségekre. Alapítványunknak se alkalmazottja, se irodája nincs. Kuratóriumi tagjaink más lelkes segítőkkel önkéntesen végeznek minden tevékenységet.

Íme néhány konkrét példa arra, hogy milyen eszközökre, fejlesztésekre fordítanánk a támogatásokat.