Mikulás-napi adománygyűjtő és gazdikereső nyílt nap

December 2-án, szombaton 11.00-15.30 óra között nemcsak egy érdekes, fiatal sportággal, a rúdsporttal ismerkedhetsz meg a Szlávy Eszter Rúdsport Akadémián, hanem az Illatos úti telep legrégebbi lakóival, akik már több mint egy éve várnak gazdira.

A nyílt napon Szlávy Eszter kétszeres magyar, kétszeres Európa- és egyszeres rúdsport világbajnok bevezet téged a sportág rejtelmeibe (egy órás edzést tart neked, de ha csak nézelődnél, azt is lehet), és a belépő árával, vagy akár többel, Budapest gyepmesteri telepét, a FÖRI Állategészségügyi Szolgálata Illatos úti telepét segítő Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítványt (a DOKTÁ-t) támogatod. A DOKTA pedig az adományokból segíti az Illatos úti gazdátlan állatok ellátását, gyógyítását, örökbeadását, persze csakis felelős gazdihoz, nomeg programokat szervez azért, hogy a magyar állattartók tájékozottabbak, felelősebbek legyenek.

A nyílt napon egy kis összeállítást fogunk vetíteni, amely segítségével megismerkedhetsz az Illatos úti telep legrégebbi lakóival, elmeséljük a történetüket, és bízunk benne, hogy nemcsak sportlady-t, hanem gazdit is faragunk belőled. Mamba, Pamacs, Manó, Arész, Dodó, Ördög, Cézár, Rugó, Mufurc, Vadas, Bogár, Maci és Dante, Misa, Zsemle, Bátor, Buksi és Johny. Most róluk fogunk mesélni. Ők a legesélytelenebbek, akik már több mint egy éve várnak a nagy Ő-re. Hogy miért, és milyen gazdi felelne meg nekik, illetve milyen társ neked, arról

Manó

is beszélgetünk majd, illetve az örökbefogadásról általában.

Órák:
11:00 kisfilm, rúd vegyes
12:30 kisfilm, rúd vegyes
14:00 kisfilm, rúd vegyes

Egy óra 2.000 Ft, a nyílt nap bérlettel nem látogatható.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Cím: Bp., Síp u. 5. I./9.

Érdeklődni lehet:  szlavyeszter79@gmail.com és doktorokazallatokert@gmail.com

Kövesd facebook oldalunkat a részletekért: fb.com/doktorokazallatokert!