Elindult weboldalunk

Mától nemcsak facebook oldalunkon, hanem a dokta.hu című weboldalunkon is követheted a munkánkat, és megtudhatod, mi a helyzet a DOKTA  háza táján.

Reméljük, minden fontosat megtalálsz a tevékenységünkkel kapcsolatban, akár háttérinformációt keresel, akár érdekességek után kutatsz, akár az aktuális történésekre, eseményekre vagy kíváncsi. Főképpen azonban azt reméljük, azon kívül, hogy hitelesebb és pontosabb képet adhatunk arról, hogyan is segítjük a FÖRI  Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti telepére bekerülő állatokat és mit teszünk a magyar állattartási kultúra színvonalának emeléséért, a felelős állattartói magatartás elterjesztéséért, az oldalunkat böngészve kétséged sem marad afelől, hogy Te magad mitévő legyél.

Néhány kattintás, és megtudhatod, hogyan válhatsz te is részesévé egy lelkes, segítő csapatnak! Lehetsz önkéntesünk, lehetsz hírvivőnk vagy őrangyalunk, támogathatod tevékenységünket adód 1%-ával vagy adománnyal. És persze: légy Te a következő örökbefogadónk! Bármit is választasz, azt közvetlenül az Illatos úti gazdátlan kutyákért és macskákért teszed. Közvetve pedig… Nos, azt olvasd el, nézd meg!

Oldalunkról elérheted az ÁeSz telepén aktuálisan örökbe fogadható állatokat, és arra vonatkozó tanácsokat is találsz, hogyan légy felelős állattartó.

Facebook oldalunk (facebook.com/doktorokazallatokert), valamint az ÁeSz weboldala (ebtelep.hu) és facebook oldala, (facebook.com/ebtelep) mellett reméljük, a honlapunkon is gyakran megfordulsz, visszatérő látogatónk leszel! Mi igyekezni fogunk, hogy így legyen.