Black Friday helyett mi Adakozó Keddet tartunk

Idén november 27. Adakozó Kedd. Mi ezen a napon arra kérünk, hogy támogasd a tevékenységünket egy gyorsteszt árával (2.500 forinttal), és – ha most vagy korábban bármikor, bármilyen módon adományoztál nekünk -, oszd meg másokkal is: írd fel egy lapra, miért támogatod a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítványt, készíts egy #nemrólamszól képet magadról és az üzenetedről, oszd meg a Facebookon vagy az Instagramon, és hívd ki az ismerőseidet, hogy ők is tegyenek ugyanígy.

Az #AdakozóKedd – nemzetközi nevén #GivingTuesday – egy globálisan terjedő mozgalom, melynek célja hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról, a jótékony cselekedetekről, és ezek ünnepléséről szól. A kezdeményezést a Black Friday és a Cyber Monday ellensúlyozására hívták életre Amerikában azért, hogy az embereket a nagy vásárlások időszakában arra buzdítsák, hogy odafigyeljenek egymásra, az elesettekre, a hátrányos körülmények között élőkre, és adományokkal másoknak is segítsenek, örömet okozzanak. Magyarországon pár éve kezdett terjedni.

Mi Adakozó Kedden arra kérünk, hogy velünk, általunk légy részese a mozgalom magyarországi nagykövete, a NIOK #nemrólamszól kampányának: támogasd a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítványt, és ne tartsd titokban, hogy jót tettél! Készíts egy #nemrólamszól képet magadról (írd fel egy lapra, hogy a DOKTÁ-t támogatod, és hogy miért, és hogy #nemrólamszól), oszd meg ezt a Facebookon vagy Instagramon, és hívj ki egy barátot arra, hogy ő is tegyen ugyanígy!  Ne felejtsd el használni posztodban a #nemrólamszól és az #AdakozóKedd hashtageket!

2.500 Ft egy kutya vagy macska fertőző betegségeinek (parvo, Gardia, FeLv, FIV, FIP) szűrésére alkalmas gyorstesztet ára, de bármennyit szánsz ránk, hálásak leszünk. És egy biztos: mi azért dolgozunk, hogy a FÖRI Állategészségügyi Szolgálata Illatos úti telepén lakó négylábúak sorsa jóra forduljon. Számlaszámunk: 10918001-00000056-76020002.

Köszönjük, ha ezt a keddet Adakozó Keddé varázsolod a számunkra!