Őrangyal Klub

Mi is pontosan az Őrangyal Klub?

Az Őrangyal Klub a DOKTA exkluzív támogatói klubja, amely változatos, a támogató profiljához igazodó és folyamatos (nem egyszeri), nem feltétlenül pénzbeli támogatási formákat kínál.

Miért jött létre az Őrangyal Klub?

Azért, hogy a kölcsönös előnyök elve alapján a holdudvarunkba gyűjtsük azon forprofit szervezeteket, üzleti vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik egyetértenek törekvéseinkkel, és az önkénteseinkhez, adó 1%-ot felajánlókhoz képest nagyobb mértékben, eltérő formában áldozni is hajlandóak a DOKTA javára. Az Őrangyal Klubot tehát azért hoztuk létre, hogy a tagok segítségével közösen, többet tehessünk az Illatos úti állatokért, ill. a felelős állattartásért.

Ki és hogyan csatlakozhat hozzá?

A DOKTA Őrangyal Klubjához egyedi egyeztetés útján, egyedi felkérés/felajánlás és szerződéskötés útján lehet csatlakozni. Elsősorban üzleti támogatókat várunk, de magánszemélyek, ill. civil szervezetek is csatlakozhatnak.

Mit várunk el a tagoktól?

Anyagi értékben kifejezhető támogatást, amely lehet pénzbeli, szolgáltatásbeli, tárgyi vagy más jellegű (pl. közös program, esemény, amelynek segítségével hatékonyságunk nő).

Alkalmanként bizonyos programjainkba bekapcsolódást, aktív részvételt, a támogató tevékenységének, a vállalkozás profiljának megfelelő együttműködési pontok keresését. Ez kapcsolódhat az általános tevékenységünkhöz, de vonatkozhat kifejezetten egy programra is.

Erkölcsi és kommunikációs támogatást a profilhoz, lehetőségekhez mérten.

Szoros együttműködést, egyeztetést minden esetben. A szakmaiságunk, hitelességünk őrzését, ápolását.

Mit tudunk nyújtani cserébe?

Ez is az egyes megállapodások függvénye, de alapesetben vállaljuk:

 • az Őrangyal Klub-tagságot, támogatást igazoló A/4-es, bekeretezett oklevél átadását, amely a tag székhelyén, irodájában kitehető
 • az Őrangyal Klubra vonatkozó tagság, a támogató (szervezet/vállalkozás) folyamatos megjelenítését a honlapunkon (a tag neve, logója, linkje, rövid bemutatása)
 • a támogatás alkalomhoz kötődő kommunikációját, a támogatás jellegének megfelelő kommunikációs csatornákon (az együttműködés létrejöttekor, valamint a közös események, programok, ill. a támogatás realizálásakor), például:
  • a DOKTA honlapján
  • a DOKTA facebook oldalán, megosztva az Állategészségügyi Szolgálat facebook oldalán (együttesen, egy nagy esemény kapcsán többszázezres elérést tudunk biztosítani)
  • az önkénteseinknek, követőinknek küldött online tájékoztatóban
  • az esemény helyszínén (a támogató klubtag által rendelkezésre bocsájtott tábla stb.)
 • évente egy klubtalálkozó szervezését, ahol az éves tevékenységek, eredmények, programok bemutatásán túl lehetőséget biztosítunk a klubtagok bemutatkozására egymás számára, ill. az egyes „jó gyakorlatok” megosztására egymással

Hol tudok érdeklődni, jelentkezni?

Kérjük, a doktorokazallatokert@gmail.com e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!